IMG_1363.jpg
IMG_0795.JPG
IMG_8228.JPG
Namnlös design-15.png

2013 startade jag det här företaget med en önskan om att få skapa och sprida kreativitet, hopp och vackerhet till världen!

Jag är uppväxt i Smålands djupa skogar, bland Astrid Lindgrens fantastiska sagor och John Bauers magiska sagoväsen, och jag ville aldrig riktigt kliva ur den där sagovärlden. Den vanliga världen var och är, lite för hård och fyrkantig för en konstnärssjäl som mig.

Under åren har det hunnit bli både det ena och det andra, jag har hunnit flytta runt en hel del i Sverige. 2005 landade jag i ett stort vackert hus i Jämtlands norra delar. Där fanns varken vatten eller avlopp, vilket gav en hel del nya erfarenheter, både bra och dåliga. Där ägnade jag några år åt att driva ett ekologiskt café i vardagsrummet och att bada i balja på balkongen. 

Jag har alltid varit galet nyfiken på livet och på människor, om än en smula ambivert, vilket gör att själen då och då önskar fullkomlig tystnad. Jag låter hjärtat leda och det har alltid fört mig tillbaka till skapandet och målandet då jag stundom gått vilse på livets väg.

Så här är jag nu, i botten utbildad gymnasiepedagog i bild och textilslöjd, men även utbildad hypnotisör och hälsoutvecklare, en härligt salig blandning som passar mig fint. Förutom att skapa har jag ett enormt intresse för helhetshälsa och mentalt välbefinnande. Jag är en riktig livsnjutare som älskar glitter och mys!

Under åren har jag haft förmånen att undervisa inte mindre än ca 6000 ungdomar och vuxna i skapande, och en sak är säker, kreativitet är galet viktigt, för vissa livsviktigt. Jag vet att skapande kan läka sår och väcka det som slumrar där på insidan, det kan få människor att glittra i hela själen!

Måleriet är mitt språk, där känner jag mig trygg och lycklig.

Sedan 2013 har jag haft en massa utställningar om än på mindre kända ställen, sålt 1000-tals kort över hela Skandinavien. Illustrerat och skrivit 3 böcker. Haft med mina tavlor i Sofias Änglar, och i diverse magasin. Jag har hunnit illustrera allt från loggor till flygplansdekaler och sålt en hel hög med tavlor.

2021 började jag måla en helt ny kollektion unika, exklusiva originaltavlor i en mer dämpad färgskala med inlag av koppar, guld och silver, en finstämd kollektion för vackra hem. Det var som en högljudd inre röst ropade på mig och jag bestämde mig för att lyssna. Så numera hittar du stora lugna målningar i mitt sortiment. 2022 ställde jag ut mina tavlor i Uppsala, Åre och New York och många av dem har hittat nya härliga hem.

Jag vill även skicka med en galet stor eloge till min älskade familj som består av mitt livs kärlek, två underbara barn, en onödigt stor hund och två söta katter. Om ni inte stöttat mig i allt, stått ut med att jag suttit ohälsosamt många timmar framför datorn, kladdat färg på typ alla golv och fyllt huset med glitter och kladd så hade det här aldrig gått,

JAG ÄLSKAR ER MER ÄN MEST!

Ja men med det sagt så hoppas jag att du hittar något du gillar!

 

Puss & Princesstårta/ Anna 👠

4.png